Monday, March 24, 2008

Near prez experience



Alle kender en near death experience, hvor man i et øjeblik tror man vakler mellem liv og død. Men på vores tur til Philadelphia har vi en near prez experience, da vi ser Amerikas måske næsten president, Barack Obama. Allerede om morgenen da vi tager mod byen har Marie set på fjernsynet at Obama skal holde en tale i Philly, der blandt andet skal fungere som ”damage control” i forhold til nogle lidet patriotiske kommentarer hans ven og præst, Jeremiah Wright har leveret.

På vejen hen til endnu et af byens utallige museer ser vi en folkemængde huje foran et konferencecenter. Desto tættere vi kommer på, desto højere jubler de, og det tager ikke lang tid at regne ud, at det ikke er på grund af os. Bedst som vi er kommet helt derhen, og indser vi står i en skov af Obama-tilhængere med flag og plakater kører en bil forbi med politieskorte.

Indefra bilen vinker såmænd ingen andre end Barack Obama til os. Marie vinker tilbage og jeg prøver febrilsk at tage et billede. Der går lige nøjagtig tre sekunder for længe, og det eneste vi får billede af, er bilen der speeder væk som I kan se ovenfor. Men vi havde dog vores near prez experience.



TV-programmet, der annoncerede Obamas besøg i Philly.



Marie der viser sin støtte til Obama.

No comments: